Organizarea de ateliere tematice (sportive, talente artistice)

Aproximativ 30 de copii pe an vor fi selectați de o echipă de specialiști și vor fi înscriși la ateliere ce vor fi organizate săptămânal. În cadrul acestor ateliere copii cu abilități artistice/sportive sprijiniți de instructori specializați vor asigura săptămânal pregătirea copiilor în dezvoltarea și cultivarea abilităților lor artistice și/sau sportive.

Organizarea unor ateliere de dezvoltare personală și activități motivaționale cu scopul de asigurare a unei dezvoltări sănătoase emoțiilor, simțurilor, corpului și intelectului unui copil constituie temelia identității de sine, iar o identitate de sine puternică face posibilă relaționarea mai bună cu sine și cu mediul, organizate pe grupe de vârstă (5 – 6 ani, 7- 10 ani, 11 – 14 ani, 14 – 17/18 ani).

Activități de educație antreprenorială / financiară „Primii pași în antreprenoriat și piața financiară”.

Aceasta activitate se va adresa copiilor din clasele 5 – 8 și se va desfășura pe o durată de 4 ore x 5 sesiuni de lucru pe grupa de elevi. La aceste sesiuni, pe lângă expertul financiar vor fi invitati sa participe si un antreprenor local de succes, un manager de la o companie, un expert bancar etc. pentru a prezenta și discuta aspecte practice.

Scopul acestor ateliere este acela de a familiariza copiii cu lumea afacerilor, să știe să-și gestioneze bugetele, să se joace de-a micii antreprenori, să înțeleagă rolul și circulația banilor în societate și să economisească pentru viitor, să ia decizii financiare în ceea ce priveste viața de zi cu zi.

Loc desfășurare: centru de zi, săli de clasă din incinta școlii.

Orar, tematici, aparatură audio, tabla interactiva.

Inscrieri…